Kik vagyunk?

Az Inwestmentors magasan képzett privát banki tanácsadók csapata. Munkánkkal hidat képezünk egy osztrák privát bank és a hazai befektetők között. Tevékenységünk több mint tanácsadás, a befektetés teljes élethosszát végigkísérő folyamatos mentorálás.

Mi a célunk?

Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek pontosan megfelelő pénzügyi megoldások kialakításával, stabil és tervezhető pénzügyi jövőt teremtsünk.

3 fő irányelv határozza meg működésünket:

Fókuszban az Ön igényei: minden ügyfelünk eltérő igényeket fogalmaz meg a konzultációink során. A pénzügyekkel kapcsolatos elvárásokat számos megkerülhetetlen indok alakította ki. A mi feladatunk, hogy felszínre hozzuk a valódi elvárásokat, félelmeket, hiszen együttműködésünk köveit ekkor rakjuk le.

Személyes kapcsolattartás a befektetés teljes ideje során:
Az általános szolgáltatásokkal ellentétben, az együttműködésünk szerződéskötéskor nem ér véget, sőt, a leghosszabb munka valójában ekkor kezdődik el. Utógondozási megállapodásunk kereteit szerződésbe foglaljuk, amelynek betartását az osztrák bank is szavatolja. Befektetésének alakulását rendszeresen kiértékeljük Önnel.

Minőségi szakmai tanácsadás: Meggyőződésünk, hogy kizárólag ügyfeleink pénzügyi sikerei igazolják munkánk minőségét. A befektetési piacon egyetlen biztos dolog van: a változás. Tapasztalatunkból adódóan tudjuk, hogy tartós eredményeket kizárólag akkor érünk el, ha igazodunk a piaci változásokhoz. Ezért tartjuk fontosnak a szoros együttműködést, hogy szükség esetén tanácsot biztosítunk Önnek a portfóliója módosításában. A befektetést érintő kérdésekben mentorára a teljes futamidő alatt bármikor számíthat.

A rendszerváltásban résztvevő országok pénzpiacai hasonló kihívásokkal néztek szembe az elmúlt évtizedekben. Az elmaradott pénzügyi kultúra megfelelő táp talajt biztosított a vitatott/kétes hátterű befektetési lehetőség működésének, általános bizalmatlanságot okozva a lakosságnak. Ezért is tapasztalhatjuk gyakran azt, hogy a megkeresett pénz helyes befektetése sokszor ugyanolyan nehéz feladat, mint a pénz összegyűjtése.

Napjainkra közel állunk ahhoz, hogy Magyarországon is bevezetésre kerüljenek ugyanazok a szigorú szabályozások, amelyek Nyugat- Európa pénzpiacait évtizedek óta stabilizálják.

Az InWestMentors megalapításával elérhetővé tettük Európa egyik legszigorúbb banki környezetét és pénzügyi szabályozásait, hogy ezen alapokra építsünk érték teremtő befektetési megoldásokat ügyfeleink számára. Ehhez szakítanunk kellett a beszűkült kínálati piac merev rendszerével.

Mentor programunkban kizárólag magasan képzett tanácsadók dolgoznak, akik valódi szakmai segítséget nyújtanak Önnek a befektetés teljes futamideje során.
Osztrák privát banki hátterünk által elérhetővé vált a globális értékpapír piac, így a meghatározott időre a gazdasági változékonyság ellenére is teljesíthetjük igényeit.

Meggyőződésünk, hogy kizárólag ügyfeleink pénzügyi sikerei igazolják munkánk minőségét.

Ismerje meg, hogy milyen lehetőségeket tudnánk teremteni az Ön igényeinek! Használja ki Ön is szakmai tanácsadásunkat!

Az InwestMentors alapítói

Tátrai Csaba

Ügyvezető Igazgató, Tőkepiaci Tanácsadó, Mentor

 

A pénzügyi világ sajátos atmoszférája már a főiskola megkezdésével magával ragadott, ezért egy pillanatig sem volt kérdéses számomra, hogy 2007-ben Attilával közösen kezdjük el tőzsdei kereskedésünket.
Már rögtön az első évben kemény leckét adott számomra a gazdasági világ válság, amely megtanított, hogy a pénz megőrzése és fokozatos gyarapítása fontosabb, mint a magas hozam elérésébe vetett hit.
Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák.
Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel.
Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.

Horváth Attila

Ügyvezető Igazgató, Tőkepiaci Tanácsadó, Mentor

 

9 éve a befektetések varázslatos világában. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rendkívül fiatalon kerülhettem egy felelősségteljes és szakmailag kihívásokban gazdag pozícióba. 5 évet töltöttem egy privát befektetési alap vezető elemzőjeként és kereskedőjeként, az itt megszerzett tapasztalatok alapozták meg szakmai karrierem. Ezt követően független befektetési szakértőként elmerültem a befektetési piac ismert és kevésbé ismert részleteiben: így a részvénytőzsdében, pénzpiacban és kötvényekben. Az elmúlt évek közvetlen tapasztalatai és visszajelzései ügyfeleimtől arra ébresztettek rá, hogy a Magyar és a Kelet Európai befektetői közösség elvárásai megváltoztak.Nagyobb biztonságot, átláthatóbb szolgáltatást és szoros személyes kapcsolattartást kívánnak. Az Inwestmentors egyik alapítójaként küldetésemnek tekintem, hogy fejlődést sikerüljön elérni a Magyar pénzügyi tanácsadás és a pénzügyi intelligencia színvonalán.

Az InwestMentors Jelenléte

A rendszerváltásban résztvevő országok pénzpiacai hasonló kihívásokkal néztek szembe az elmúlt évtizedekben. Az elmaradott pénzügyi kultúra megfelelő táp talajt biztosított a kétes hátterű befektetési lehetőségek működéseinek, általános bizalmatlanságot okozva a lakosságnak. Ezért is tapasztalhatjuk gyakran azt, hogy a megkeresett pénz helyes befektetése sokszor ugyanolyan nehéz feladat, mint a pénz összegyűjtése.
Napjainkra közel állunk ahhoz, hogy Magyarországon és a környező országokban is bevezetésre kerüljenek ugyanazok a szigorú szabályozások, amelyek Nyugat- Európa pénzpiacait évtizedek óta stabilizálják.

Az InwestMentors megalapításával elérhetővé tettük Európa egyik legszigorúbb banki környezetét és pénzügyi szabályozásait, hogy ezen alapokra építsünk érték teremtő befektetési megoldásokat ügyfeleink számára. Ehhez szakítanunk kellett a beszűkült kínálati piac merev rendszerével. osztrák privát banki hátterünk által elérhetővé vált a globális értékpapír piac, ezáltal képesek vagyunk a gazdasági változékonyság ellenére is tartós eredményt elérni Önnek.