Munkatársaink

Dencsi Attila

Privát bankár

Üdvözlöm!

Dencsi Attila vagyok, befektetési szakértő, az InwestMentors privát bankára. Amiatt indultam el a pénzügyek irányába, mert az elmúlt évtizedekben, rengeteg olyan esemény történt Magyarországon, ami borzasztó negatívan érintett sokakat, sajnos a közvetlen családomat is, és úgy éreztem, hogy ez azért történt, mert nem volt senki, aki megfelelően felkészítette volna őket az ilyen helyzetekre. Ezért döntöttem úgy, hogy nekem kell ennek az embernek lennem.

A szakmába amiatt szerettem bele, mert nagyon gyorsan kiderült, hogy rengeteg olyan lehetőség van, amelyekkel az emberek sokkal hatékonyabban tudják pénzüket fialtatni, biztonságba tudni. Viszont azt tapasztaltam, hogy sokan ezekkel a lehetőségekkel csak azért nem élnek, mert vagy egyáltalán nem hallottak róluk, vagy csak részinformációkkal, információ foszlányokkal rendelkeznek a témában. Az én feladatom pedig, az, hogy mindenki megfelelő mennyiségű információ birtokába hozhassa meg befektetési döntéseit. Ez az információhordozói szerepkör az, amiben nagyon jól és nagyon hasznosnak érzem magam.

Bár azt nem tudom befolyásolni, hogy mi történik világban, azt azonban igen, hogy a családom és az ügyfeleim felkészülten várják az eseményeket, legyen szó nehézségekről vagy lehetőségekről. Pontosan ezért az a célom, hogy a tanácsadásaim során, olyan információkat adják át, amelyek segítségével az ügyfeleim hatékonyabban, sikeresebben tudnak majd működni a befektetések, pénzügyek világában.

Felveszem a kapcsolatot