Skip to main content

Kamatoztassa megtakarításait osztrák privát banki környezetben.

Az ideális befektetés olyan, mint egy elegáns, személyre szabott öltöny – tökéletesen illik viselőjéhez és kiemeli annak személyiségét. Privát banki szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy szorosan igazodva az Ön elvárásaihoz, értékálló és stabil befektetési megoldásokat érhessen el a gazdaság változékonysága ellenére is. Az InwestMentors túllépett a “dobozos pénzügyi termékek” elavult korszakán, és elérhetővé tette ügyfeleinek, hogy befektetésüket Ausztriában gyarapíthassák. Tekintse meg milyen biztosítékot adunk napjaink befektetési piacain, amelyek átlátható és tervezhető jövőt biztosítanak céljai eléréséhez.

Együttműködésünk lépéseiSzolgáltatásainkBefektetés Ausztriában

Figyelem!

Az InwestMentors tevékenységét a MNB felügyeleten kívül az osztrák pénzügyi felügyelet, az FMA is ellenőrzi. Tevékenységünket a legszigorúbb nemzetközi irányelvek szabályozzák, amelyek meghatározzák szolgáltatásunk elemeit és színvonalát. Az Önnel való együttműködéshez az alábbi lépések mindegyikén végig kell mennünk.

Együttműködésünk lépései

Kapcsolatfelvétel

Ön az InwestMentors-on keresztül osztrák befektetési szolgáltatást érhet el, privát banki környezetben, magyar nyelven. Vállalatunk magánszemélyek és cégek számára egyaránt nyújt egyedi igényekre szabott értékpapír és fizikai arany alapú befektetési és megtakarítási megoldásokat. Privát bankáraink a befektetési szakma elitjéhez tartoznak, akiket végzettségükön és sokéves szakmai tapasztalatukon túl, elégedett ügyfélkör jellemez.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT és beavatjuk a részletekbe!

Konstruktív Konzultáció

Megfogalmazta már, hogy az Ön számára milyen az ideális befektetés?

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a személyre szabott konzultáció segítségével képesek vagyunk a lehetőségeihez, elvárásaihoz illő befektetést nyújtani. Találkozónk során felszínre hozzuk a befektetéssel kapcsolatos érzelmeit, vágyait és megismerjük pénzügyi jártasságát is. Ezen információk alapján optimalizáljuk az Ön leendő portfólióját.

A konzultáció során elhangzott kérdéseket a Nyugat-Európában évek óta sikeresen használt MIFID II –es felmérési teszt biztosítja. A felmérést minden esetben az Ön privát bankára végzi, szigorú titoktartás mellett.

Tekintse meg kérdéseinket!

Portfolió felépítése

A konzultációt követően válaszai alapján kialakításra kerül az Ön javasolt portfóliója, amely az adott piaci időszak legideálisabb megoldásait tartalmazza.

Az osztrák Partner Bankon független hátterén keresztül elérhetővé válik a globális tőkepiac. Így az elsődleges feladatunk, hogy a több tízezer befektetési lehetőséget átlátható és szűkített, személyre szabott formában mutassuk be. Ezek alapján már biztos döntést tud hozni.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön igényei a piac aktuális lehetőségeivel együtt hozzanak létre egy eredményes, kiegyensúlyozott pénzügyi megoldást.

Befektetés Ausztriában

Az igényei alapján összeállított portfóliót privát bankárával egészen addig finomítják, amíg nem illeszkedik tökéletesen elvárásaihoz. Ezt követően Ön úgy nyithatja meg befektetési számláját Ausztriában, hogy akár otthonát sem kell elhagynia. Az InwestMentors ügyfeleként az Ön befektetése Ausztriában ugyanazokat az előnyöket élvezi, mint egy osztrák állampolgár.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szigorú osztrák befektetési szabályozások miatt, nem tudunk minden érdeklődő számára befektetési szolgáltatást nyújtani.

A részletekről tájékozódjon privát bankárainknál ITT.

Utánkövetés

Együttműködésünk leghosszabb szakasza a befektetés elindítása után következik. A teljes futamidő során szoros együttműködést ápolunk Önnel, amely kereteit magyar nyelvű szerződésben rögzítjük. Összeállított portfólióját heti szinten ellenőrizzük és indokolt esetben javaslatot teszünk, hogy azt a piaci változásokhoz igazítsuk. A portfóliója gondozásával profitmaximalizálásra törekszünk az általános piaci változások ellenére is. A bizalom önmagában egy befektetés, amely megőrzése számunkra a legnagyobb érték!

Hiszünk abban, hogy egy jó döntéssel akár 8-10 évvel hamarabb érheti el kitűzött pénzügyi céljait!

Visszahívást kérek

Érdeklik a globális tőkepiaci lehetőségek? Iratkozzon fel rendszeres, szakmai hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Figyelem!

Amennyiben az imént látott tervezési folyamatot még nem végezték el befektetésével, jelentős a veszélye annak, hogy portfóliója nem az elképzelései szerint teljesít. Fontos megjegyeznünk, hogy ez nem az Ön hibája! Az egyes európai országok pénzügyi kultúrája és szolgáltatása között jelentős színvonalbeli különbségek mutatkoznak. A kelet európai térség pénzügyi tanácsadói sokszor túl lassú felzárkózási ütemet mutatnak a nyugat európai szomszédokhoz képest, annak ellenére, hogy az ügyfelek már átgondolt, reális igényekkel rendelkeznek. Az InwestMentors pénzügyi megoldásai az osztrák privát banki háttéren alapulnak, amely által Ön magyar emberként Európa egyik legszilárdabb pénzügyi hálóját használhatja ki.

Vajon megér Önnek 1 órát befektetése biztonsága?

Igen, érdekelnek a részletek!

Biztonság

A biztonság záloga: az osztrák bankrendszer.

Befektetés Ausztriában

“Why not the best?” azaz, Miért ne a legjobbat?

Megtakarítás Ausztriában

Személyre szabott, euró alapú lehetőségek, kedvező kondíciók, 100% hozzáférhetőség, már 50 EUR összegtől!

Arany befektetés Ausztriában

Az előgondoskodás klasszikus eszköze.

Költségek

Tudja meg, hogyan kerülheti el az értelmetlen, magas költségeket!

TBSZ

Adómentes befektetés Ausztriában? Igen, lehetséges!

10 pénzügyi megoldást biztosít Önnek az InwestMentors

Abban az esetben ajánljuk befektetését Ausztriában elhelyezni, ha:

01.

Szeretné, hogy befektetett pénzét az osztrák pénzügyi szabályozások és banki háttér védje.

02.

Engedéllyel és ellenőrzött múlttal rendelkező tanácsadókkal kíván együttműködni.

03.

Elvárja a rendszeres, személyes kapcsolattartást a futamidő teljes hosszán át.

04.

Professzionális befektetési megoldásokat keres, a globális piacról.

05.

Fontos Önnek, hogy befektetésére egyfolytában ráláthasson.

06.

Olyan befektetésre vágyik, amin keresztül bármikor hozzáférhet pénzéhez.

07.

Egyedi kondíciók mellett kívánja gyarapítani befektetését.

08.

Adómentes befektetésekre vágyik (TBSZ számla).

09.

Oyan megoldást keres, amely piaci átlagot meghaladó teljesítményre képes.

10.

Pénzét értékálló devizában (EUR, USD), és/vagy fizikai aranyban kívánja tartani.

Az idő gyorsan repül, de van egy jó hírünk: Ön a pilóta!

Vegye kézbe pénzügyi jövőjét és használja ki egyedi ajánlatainkat most!

Kihasználom!