5 ponton biztosítjuk pénzének a legmagasabb védelmet!

A biztonság záloga: osztrák bankrendszer

Európa egyik legrégibb bankrendszerét Ausztriában találjuk, amely két világégés és számos háború ellenére is meg tudta őrizni élvonalbeli szerepét, töretlen biztonságot nyújtva ügyfelei részére. Az elmúlt évszázadok során számos pénzügyi válság is próbára tette stabilitását. Ausztriában elvi kérdésnek tekintik, hogy nem mehet csődbe bank. Ezt bizonyítja, hogy a bankrendszer 200 éves múltja alatt erre egyszer sem volt példa!

Ausztria híres a banktitok megtartásáról is, amelyet az alkotmány rögzít. Ezen fontos tapasztalatok mentén alakult ki napjainkra az osztrák bankrendszer, amely a legnagyobb hangsúlyt a stabil intézményi háttértől a prudens működésen át az ügyfelek befektetéseinek védelmére helyezik.

Az ország területén 5 betétbiztosítási alap tevékenykedik, ebből a Partner Banknak a Einlagensicherung der Banken & Bankiers GesmbH van szerződése.

Ennek egyik fontos elismerése, hogy mindhárom hitelminősítő a világ egyik legstabilabb pénzügyi környezetének tartja Ausztriát. (AA besorolás).

További információk a www.einlagensicherung.at Weboldalon találhatóak.

Banki háttér

A befektetés egyik legfontosabb része a banki hátterünk. A Partner Bank ausztriai székhelyű független befektetési bankként üzemel és értékpapír szolgáltatásra specializálódott. A hagyományos platformokkal szemben, nem közvetítő, hanem önálló letéti bankként üzemel. Az Ön értékpapír számláján vezetett befektetési összeget a bank elkülöníti saját vagyonától, ezáltal Önnek korlátlan tulajdona van számlája felett.

Működését a következő felügyeletek ellenőrzik:

 • Osztrák Nemzeti Bank
  Oesterreichische Nationalbank, Otto-Wagner-Platz 3, 1090 Wien
  UID-Nr. ATU 15348407
  Tel.: (+43-1) 404 20-0   Fax: (+43-1) 404 20-6698
 • Osztrák Pénzügyi felügyelet
  Finanzmarktaufsicht (FMA), Otto-Wagner-Platz 5 A-1090 Wien
  Tel. (+43-1) 249 59-0    Fax (+43-1) 249 59-5499
  fma(at)fma.gv.at
 • Osztrák betétbiztosítási alap
  Einlagensicherung der Banken & Bankiers GesmbH,  Börsegasse 11  1010 Wien
 • Tagja az osztrák Bankok és Bankárok Szövetségének

A Bank könyvelését az Ernst & Young vizsgálja. A Partner Bank magyar ügyfélszolgálattal is rendelkezik.

Ernst-and-Young-logo

Eddig ismeretlen szolgáltatási színvonal az Ön részére

Az ország pénzügyi rendszerének biztonságorientált szemlélete tökéletesen beleillik szolgáltatásaink színvonalába. Ügyfeleink letétvezetése Ausztriában történik, így a befektetésük teljes futamideje során az osztrák értékpapír törvényben előírt legmagasabb szintű védelmet és gondoskodási szintet élvezik. Többek között:

 • Ausztriában a banktitok alkotmányjogilag védett
 • Saját néven vezetett osztrák értékpapírszámla, (IBAN számmal)
 • Az Ön befektetésének betétbiztosítását 100.000 EUR ig az osztrák betétbiztosítási rendszer garantálja
 • Céges ügyfeleink részére az osztrák pénzügyi környezet egyedülálló lehetőségeket biztosít

Az InwestMentors működési környezete

Az Inwestmentors tevékenységét két felügyelet ellenőrzi:

 • Magyar Nemzeti Bank (MNB regisztrációs szám: 25408577)
 • Finanz Markt Aufsicht

Munkafolyamatainkat a MIFIDII normatívái szerint végezzük. Kizárólag a hitelminősítők és a nemzetközi pénzügyi felügyelet által jóváhagyott értékpapírokat ajánljuk ügyfeleink részére.
Személyes konzultációnkat exkluzív irodánkban, Budapesten a Lendvay utca 12-ben folytatjuk, azonban erre külön kérés esetén az Ön által meghatározott helyen is sor kerülhet.

 

A legszigorúbb kockázatkezelési irányelvek

Igényeire szabott pénzügyi megoldásainkat független banki hátterünk teszi elérhetővé. A befektetési lehetőségek összeállítása során minden esetben a kockázatot vesszük először figyelembe és annak lehetséges mértékét minimalizáljuk. Banki hátterünk globális értékpapír kínálata által ügyfeleink kockázatát nagy mértékben tudjuk csökkenteni. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink több, mint 97%-a egyetért szemléletmódunkkal és a kockázat-csökkentett, diverzifikált portfóliót választják. Ezáltal befektetésük hozama egyenletesebbé válik, így hosszútávú céljaikat magasabb biztonság mellett érik el.

Kérje tájékoztatónkat biztonsági elemeink működéséről!

 

Kattintson ide!

Kérje tájékoztatónkat biztonsági elemeink működéséről!

 

Kattintson ide!

Örülünk annak, hogy végigolvasta befektetésének biztonsági hátterére vonatkozó ismertetőnket!