EXTRA LEHETŐSÉGEK PRIVÁTBANKI SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL

Értékálló, személyre szabott befektetési szolgáltatás, Ausztriában? Többé már nem elérhetetlen!

A privátbanki szolgáltatásról sokan hallottak már, mégis kevesen ismerik, hogyan működik, mik az előnyei. Holott a szakértő befektetési tanácsadás és az Ön igényeihez illő portfólió jelentősége pont a jelenlegi kiszámíthatatlan, inflációval terhelt időszakokban válhat létfontosságúvá.

A KÖVETKEZŐ 5 PERCBEN SEGÍTÜNK A TÉMÁT MEGVILÁGÍTANI.

Mik a főbb különbségek a lakossági bankolás és egy privátbanki szolgáltatás között?

Lakossági bankolás

 • egyenszolgáltatás akár milliós ügyfélkörnek

 • várakozás, sorszámhúzás

 • mindig más ügyintéző

 • alacsony betéti kamatok 

 • sztenderdizált termékek, az egyedi igények mellőzésével

Privátbanki szolgáltatás

 • igényeihez illő, testreszabott ajánlatok

 • személyes kapcsolat, dedikált tanácsadóval

 • megbeszélt helyszínen, időpontban akár munkaidőn túl

 • többezer befektetési lehetőségből összeállított, egyedi portfólió

Általában kik részesülhetnek privátbanki szolgáltatásban?

Magyarországon még mindig él egy elitista kép, hogy a privátbanki szolgáltatás csak a felső tízezer számára érhető el. Nem teljesen alaptalanul, hisz elsősorban a kereskedelmi bankok nyújtanak ilyen jellegű prémium szolgáltatást, amelyeknél minimum 30-50 millió forint kezdőtőke szükséges, de van olyan pénzintézet, ahol 80-100 millió, sőt, 1 millió euró (kb. 375 millió forint) a küszöb.

AZ INWESTMENTORS TÖBBEK KÖZÖTT ERRE NYÚJT MEGOLDÁST

Az InwestMentors magasan képzett privátbanki tanácsadók csapata. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a globális tőkepiacon fellelhető, értékes befektetési lehetőségek ne csupán a szűk elit vagyonát növeljék. Andrássy úti irodánkban, vagy igény esetén otthonukban segítjük mindazokat, akik félretett pénzüket gyarapítani kívánják.

PRIVÁTBANKI SZOLGÁLTATÁS OSZTRÁK HÁTTÉRREL

Ausztrián keresztül lehetőséget tudunk biztosítani, hogy alacsonyabb összeggel, akár már havi rendszeres megtakarítás formájában részesüljön privátbanki szolgáltatásban, euró alapon! A mögöttünk álló, független befektetési banknak köszönhetően a teljes globális értékpapír-választék korlátlanul elérhető az Ön számára úgy, hogy befektetéseihez bármikor hozzáférhet.

BEFEKTETÉSEI BIZTONSÁGA AUSZTRIÁBAN

Ausztria a hagyomány és a korszerűség kapcsolatának képviselője. Az ország a világ 15 legstabilabb államának egyike, AA+ besorolással, így Európa egyik legbiztonságosabb pénzügyi környezetét nyújtja. Magyar állampolgárként, Ön ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást, jogköröket és biztonságot élvezheti, mint osztrák szomszédjaink. Befektetéseit az osztrák állam 100.000 euróig biztosítja.

SZEMÉLYES SZOLGÁLTATÁS MAGYAR NYELVEN

Az InwestMentors tanácsadói szerződése teljes időtartama alatt támogatják Önt mély, átfogó szakmai tudásukkal. Szolgáltatásainkat az etikus tanácsadás, a stabilitás és az átláthatóság mentén alakítottuk ki. Érthetően átadjuk a különböző befektetési lehetőségek előnyeit, esetleges kockázatait, majd elvárásait szem előtt tartva, közösen kialakítjuk a portfólióját. Magyar nyelven, magyar szerződésekkel.

MILYEN ESETEKBEN ÉRDEMES OSZTRÁK PRIVÁTBANKI SZOLGÁLTATÁSBAN GONDOLKODNI?

Az első, személyes találkozásunk során az ügyféllel, felmérjük pénzügyi elvárásait és bemutatjuk az aktuális befektetési környezetet, garanciákat, valamint a privátbanki szolgáltatásunk elemeit. Az alábbiakban a leggyakrabban megfogalmazott igényeket szedtük össze, melyekre választ adhatunk:

Magyarországnál biztonságosabb környezet
Adómentes befektetés, megtakarítás (TBSZ)
Pénze értékének megtartása az infláció ellenében
Biztonsági tartalék képzése
Máshol tartott befektetésnél magasabb hozam
Vagyonépítés, meglévő vagyon fialtatása
Nyugdíjas évek jóllétének biztosítása
Gyermekek jövőjének megalapozása

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK AZ INWESTMENTORSNÁL

 • Szerződött ügyfeleink hétköznapokon a banki nyitvatartási időn túl 8:00-18:00 között részesülnek ügyintézésben. 

 • Kialakított portfóliójukat és a gazdasági változásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük.

 • Rendszeres e-mail tájékoztatást kapnak a kamat- és osztalékfizetésekről, a számukra érdekes, új lehetőségekről.

 • Otthonról intézhetik befektetésükhöz kapcsolódó összes módosítást, akár online felületen, magyar nyelven.

 • Ügyfeleink számára jelentős kedvezményeket biztosítunk a legtöbb szolgáltatóhoz képest.

 • Az összeghatártól függően egyedi ajánlatot tudunk nyújtani akár 80-90%-os árengedménnyel. 

 • Vidéki ügyfeleinket tanácsadóink személyesen keresik fel, az egész ország területén.

 • Mindegyik befektetési portfoliónk 100%-ban likvid, így ügyfeleink bármikor hozzáférhetnek a teljes vagyonukhoz.

Ön miben szeretne változást elérni a befektetései terén?

Vagyonának gyarapítására, független osztrák banki hátterünknek köszönhetően nálunk hozzáférhetőek a globális tőkepiac kategóriavezető értékpapírjai, befektetési alapjai. Ügyfeleink elégedettségét folyamatosan bővülő ügyfélkörünk igazolja. 

 

Jelentkezzen személyes tanácsadásunkra és megismerheti, miben nyújtunk többet jelenlegi pénzügyi szolgáltatójánál!

Ügyfeleink visszajelzései

K. Józsefnyugdíjas

Nagyon köszönöm a szakszerű és rendkívül hatékony támogatását. Sajnos 2020. év a befektetések szempontjából nem tekinthető ideálisnak, de amit ilyen körülmények között lehetett azt az Ön segítségével sikerült elérni.

G. Katalinkönyvelő, adószakértő

Kedves Csaba!
Nagyon jó elemzés, közérthető, lényegretörő és nem unalmas! Nem túl rövid és nem is túl hosszú, úgy néz ki értenek hozzá!! Örülök, hogy rátaláltam az InwestMentors-ra és minden megfelelő ügyfelemnek ajánlom!

F. Jenőbiztonságtechnikai szakember

Örömmel vettem igénybe a banki szolgáltatásukat, mert több, mint fél évszázados életem során ennyi figyelmet, útbaigazítást ,tájékoztatást, és figyelemmel kísérést egyetlen magyarországi banktól sem kaptam, mint Önöktől. Továbbá nagyon figyelemre méltó az emberi kapcsolatok ápolása és fontossága akár személyes, akár baráti hangvételben. Jóleső érzés biztos kezekben tartani a szűkösen megkeresett pénzem, és bárkinek nagyon szívesen ajánlom szolgáltatásaikat.

dr. B. Júliaegyetemi tanár

Biztos emlékszik, nagyon meglepődtem, amikor bemutatta nekem, hogyan tudok magyarként Ausztriába befektetni és kihasználni a tartós befektetési számlát. Most Euróban magasabb kamatot kapok, mint itthon, ráadásul adó mentesen! Köszönöm!

K. Kata65 éves, Coach

Tisztelt Inwestmentors!
Nagyon köszönöm a folyamatos tájékoztatást. Figyelemmel kísérem a hírleveleket, és a YouTube csatorna adásait is. Ezek nem csak a saját pénzügyi befektetéseim miatt érdekesek, hanem mint coach is el kezdtem ezekkel dolgozni, olyan attitüdből, hogyan váltam egyszerű háziasszonyból befektetővé. Ez egy izgalmas átalakulás, tanulási folyamat számomra. További sikeres együttműködést, szép nyarat kívánok!

R. Zoltán53 éves Ügyvezető Igazgató

Fontos számomra, hogy egy befektetéssel akár már rövid távon is hozamot érjek el és úgy osszák fel a portfóliómat, hogy az átlagnál kevésbé ingadozzon. Örülök, hogy sikerült összeállítani ezeket az elemeket és az InwestMentorson keresztül végre valóban elértem a globális pénzpiacot.

G. Péter38 éves programozó

Szeretek minden információt részletesen megvizsgálni mielőtt döntök egy befektetés mellett. Köszönöm Önnek, hogy kitartóan válaszolt az összes felmerülő kérdésemre. Az Önök szolgáltatásait ismerőseimnek is tudom ajánlani.

dr. N. Klára63 éves ügyvéd

Megnyugtató a számomra, hogy a szerződések mind magyar nyelven érhetőek el és a banknál is van magyar kapcsolattartó. A befektetésemet még csak 9 hónapja indítottam el, de már most érzem a színvonalbeli javulást a korábbi tapasztalataimhoz képest. Köszönöm, hogy nem hagyott magamra és rendszeresen elérem Önt.

INWESTMENTORS HUNGARY KFT.

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 83-85. földszint 9. ajtó
Email cím: info@inwestmentors.hu