MAGYARORSZÁGON A BEFEKTETÉSEK 80%-A TARTÓSAN VESZÍT A REÁLÉRTÉKÉBŐL!

Hogyan védekezhet az infláció ellen?

Mindenki hallott már az inflációról!
Azonban csak kevesen számolnak utána, mennyire káros megtakarításaikra.

A KÖVETKEZŐ 5 PERCBEN MEGTUDHATJA, HOGYAN VÉDEKEZHET ELLENE!.

Mit is jelent az infláció?

Az infláció az, amikor az árszínvonal tartósan növekedik, miközben pénzünk vásárlóereje folyamatos romlik. Az esetek többségében nem egy gyors folyamat. Kicsit olyan, mint a klímaváltozás. Hosszabb szakaszokat megvizsgálva már megdöbbentő a változás.

Miért aktuális ma az infláció témája?

A covid válság egyik velejárója, hogy a legtöbb országban rekord magasan van az infláció mértéke.

  • Amerikában és Európában 40 éve,

  • Magyarországon 25 éve nem volt ilyen magasan a pénzromlás üteme.

2022 augusztusában mért 15,6%-os infláció azt jelenti,

hogy 1 millió forint vásárlóértéke

napi szinten 427 Ft-tal

ér kevesebbet

Mennyi idő alatt feleződik le a pénze?

15%-os infláció mellett, mai megtakarításainak a vásárlóértéke 3,5 év alatt lefeleződik!

Ennek ellenére a készpénzben lévő megtakarítások mennyisége tavaly rekordra ugrott (5713,7 milliárd Ft, forrás: MNB). Miközben az éves látra szóló betéti kamat, – amit a bankban kaphat az ember – még az állampapírok kamatánál is kevesebb.

JELENTKEZZEN INGYENES ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTES KONZULTÁCIÓNKRA!

Mi a legegyszerűbb mód az infláció káros hatásainak csökkentésére?

Önmagában már azzal csökkentheti az inflációs nyomást és növelheti megtakarításai hozamát, ha a forintnál értékállóbb devizában – EUR, USD – tartja a pénzét. Az euró több mint 30%-ot, míg a dollár 58%-ot erősödött a forinthoz képest az elmúlt 5 évben (2017.08.-2022.08.).

Milyen további lehetőségek állnak rendelkezésre az infláció kivédésére?

Ha az előbbinél többet akarunk tenni, akkor olyan befektetési eszközt kell választanunk, amely tartósan, infláció feletti hozamot képes biztosítani. Mint például:

  • egyedi részvények

  • befektetési alap

  • vagyonkezelés

  • arany.

Ne hagyja pénzét elveszni!
A konzervatív befektetések kora lejárt.

Amennyiben nem kapott, még részvény vagyonkezelés vagy fizikai arany ajánlatot számlavezető bankjától, mi segítünk.

 

Osztrák privátbanki háttér mellett.

Osztrák privátbanki szolgáltatás, magyar nyelven!

Az InwestMentors magasan képzett privátbanki tanácsadók csapata. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a tőkepiacban rejlő értékes befektetési lehetőségeket ne csupán a szűk elit, hanem szélesebb rétegek számára is elérhetővé tegyük.

A BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT!

Ausztriát Európa egyik legbiztonságosabb, AA minősítésű pénzügyi környezete jellemzi. Magyar emberként ugyanazt a magas színvonalat, jogköröket és biztonságot élvezheti, mint egy osztrák állampolgár. Befektetéseit az osztrák betétbiztosítási alap 100.000 euróig biztosítja.

Szolgáltatásainkat az etikus tanácsadás, a stabilitás és az átláthatóság mentén alakítottuk ki. Ügyfeleink befektetéseit és megtakarításait osztrák privátbanki háttérrel kezeljük. Magyar nyelven és magyar szerződésekkel.

A mögöttünk álló, független befektetési banknak köszönhetően a teljes globális értékpapír-választék korlátlanul elérhető ügyfeleink számára, akik bármikor hozzáférhetnek befektetéseikhez. Szerződésük teljes időtartama alatt támogatjuk őket mély, átfogó szakmai tudásunkkal.

Személyesség

Személyre szabott konzultáció segítségével igényeihez, elvárásaihoz illő befektetést tudunk nyújtani. Portfólióját a befektetéssel kapcsolatos lehetőségei, vágyai, kockázatvállalási hajlandósága alapján optimalizáljuk. Szoros együttműködést ápolunk ügyfeleinkkel a teljes futamidő alatt.

Függetlenség

Független pénzügyi tanácsadóként a globális tőkepiac több tízezer befektetési lehetőségét kínáljuk. Átlátható és szűkített, az ügyfelek egyedi igényeire szabott formában. Az általunk közvetített osztrák privátbank nem értékpapír kibocsátó. Ennek köszönhetően objektív iránymutatást képes nyújtani a legígéretesebb lehetőségeket illetően.

Ne hagyja, hogy az infláció veszélyeztesse jövőbeli pénzügyi biztonságát!

Jelentkezzen ingyenes és kötelezettségmentes konzultációnkra!

Ügyfeleink visszajelzései

K. Józsefnyugdíjas

Nagyon köszönöm a szakszerű és rendkívül hatékony támogatását. Sajnos 2020. év a befektetések szempontjából nem tekinthető ideálisnak, de amit ilyen körülmények között lehetett azt az Ön segítségével sikerült elérni.

G. Katalinkönyvelő, adószakértő

Kedves Csaba!
Nagyon jó elemzés, közérthető, lényegretörő és nem unalmas! Nem túl rövid és nem is túl hosszú, úgy néz ki értenek hozzá!! Örülök, hogy rátaláltam az InwestMentors-ra és minden megfelelő ügyfelemnek ajánlom!

F. Jenőbiztonságtechnikai szakember

Örömmel vettem igénybe a banki szolgáltatásukat, mert több, mint fél évszázados életem során ennyi figyelmet, útbaigazítást ,tájékoztatást, és figyelemmel kísérést egyetlen magyarországi banktól sem kaptam, mint Önöktől. Továbbá nagyon figyelemre méltó az emberi kapcsolatok ápolása és fontossága akár személyes, akár baráti hangvételben. Jóleső érzés biztos kezekben tartani a szűkösen megkeresett pénzem, és bárkinek nagyon szívesen ajánlom szolgáltatásaikat.

dr. B. Júliaegyetemi tanár

Biztos emlékszik, nagyon meglepődtem, amikor bemutatta nekem, hogyan tudok magyarként Ausztriába befektetni és kihasználni a tartós befektetési számlát. Most Euróban magasabb kamatot kapok, mint itthon, ráadásul adó mentesen! Köszönöm!

K. Kata65 éves, Coach

Tisztelt Inwestmentors!
Nagyon köszönöm a folyamatos tájékoztatást. Figyelemmel kísérem a hírleveleket, és a YouTube csatorna adásait is. Ezek nem csak a saját pénzügyi befektetéseim miatt érdekesek, hanem mint coach is el kezdtem ezekkel dolgozni, olyan attitüdből, hogyan váltam egyszerű háziasszonyból befektetővé. Ez egy izgalmas átalakulás, tanulási folyamat számomra. További sikeres együttműködést, szép nyarat kívánok!

R. Zoltán53 éves Ügyvezető Igazgató

Fontos számomra, hogy egy befektetéssel akár már rövid távon is hozamot érjek el és úgy osszák fel a portfóliómat, hogy az átlagnál kevésbé ingadozzon. Örülök, hogy sikerült összeállítani ezeket az elemeket és az InwestMentorson keresztül végre valóban elértem a globális pénzpiacot.

G. Péter38 éves programozó

Szeretek minden információt részletesen megvizsgálni mielőtt döntök egy befektetés mellett. Köszönöm Önnek, hogy kitartóan válaszolt az összes felmerülő kérdésemre. Az Önök szolgáltatásait ismerőseimnek is tudom ajánlani.

dr. N. Klára63 éves ügyvéd

Megnyugtató a számomra, hogy a szerződések mind magyar nyelven érhetőek el és a banknál is van magyar kapcsolattartó. A befektetésemet még csak 9 hónapja indítottam el, de már most érzem a színvonalbeli javulást a korábbi tapasztalataimhoz képest. Köszönöm, hogy nem hagyott magamra és rendszeresen elérem Önt.

INWESTMENTORS HUNGARY KFT.

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 83-85. földszint 9. ajtó
Email cím: info@inwestmentors.hu