Skip to main content

Befektetés Ausztriában

Tapasztalhatta, hogy a legtöbb prémium banki szolgáltatás előnyei kimerülnek a fényes külsőségekben, amivel a szegényes termékpalettát, a magas költségeket és a folyamatosan csökkenő hozamokat próbálják kompenzálni. Napjainkra ennél már minden befektető többet akar!

“Why not the best?” azaz, Miért ne a legjobbat?

Ügyfeleink visszajelzéseiből tudjuk, hogy sok esetben nem látták pontosan a befektetésük kockázatát, aktuális teljesítményét és csak megkötésekkel férhettek hozzá pénzükhöz.
Azért dolgozunk együtt az osztrák Partner Bankkal, hogy ezek az alapvető szolgáltatások ne hiányozzanak az ügyfeleink számára se.
Független banki hátterünk globális piaci lehetőségeket és szigorú kockázatmenedzsment mellett nyújt személyre szabott szolgáltatást, az Ön által választott futamidőre.

Manapság a több százezer termék elérhető a globális befektetési piacon. A Partner Bank független befektetési bankként nem kötődik egyetlen pénzintézethez vagy alapkezelőhöz sem, ezért, amikor az Ön portfólióját állítjuk össze, csak a legjobb minőségű megoldások közül válogatunk.

Top vállalatok részvényei, kötvényei, valamint „good delivery” minőségű fizikai arany és számos kategóriában működő vezető befektetési alapok a legfontosabb minőségi kritériumai egy portfoliónak.

Hosszú távú befektetési stratégia, olyan eszközök által, amelyek a rövidtávú trendek, hírek, piaci vélemények követése helyett, tartós megtérülést képesek adni.

A Partner Bank Fókusz könyvében találhatóak az aktuális piaci környezet legígéretesebb papírjait. Ezeket a lehetőségeket párosítjuk az Ön céljaival, kockázatvállalásával és anyagi feltételeivel. Ezekre az alapokra építjük befektetését Ausztriában.

 

 

Ön is láthatja, hogy az osztrák privát banki szolgáltatás már egyáltalán nem elérhetetlen, misztikus befektetési forma, mint amilyennek a legtöbben gondolják.

100% Átláthatóság

Saját webirodáján keresztül napi 24 órában megtekintheti választott portfóliója aktuális egyenlegét és számláján keletkező összes tranzakciót.  Privát banki tanácsadója a webirodája működését indulás előtt részletesen bemutatja Önnek.

100% Likviditás

Többé nem kell évekre nélkülöznie a pénzét, hiszen lekötés-mentesen indíthatja el befektetését. Szükség esetén akár már 3 munkanapon belül is hozzáférhet a kívánt összeghez. Ebből adódóan megtakarítása a váratlan kiadások fedezésére is ugyanúgy alkalmas, mint a hosszú távú tervek megvalósítására, megőrizve ezzel az Ön pénzügyi szabadságát. A teljes átláthatóságnak köszönhetően pedig pontosan tudja mennyi összeg áll aktuálisan az Ön rendelkezésére.

Céges számlanyitás

Szeretné, ha cége befektetése Ausztriában kedvező feltételek mellett gyarapodna? A bővebb tájékoztató érdekében kattintson a gombra!

Rendszeres megtakarítás

Rendszeres, havi vagy eseti megtakarításban is gondolkodik?

Érdekel a megtakarítás Ausztriában!