Skip to main content

Arany befektetés Ausztriában

Az előgondoskodás egyik eszköze

Az arany több mint 6000 éve a legkeresettebb értéktárgy. Napjainkra már inkább a hosszútávú, akár a generációkon átívelő vagyon megőrzése miatt keresik. Az arany árfolyama a válságok során jellemzően ellentétes irányba mozdul, mint az értékpapíroké, tehát sok esetben erősödés tapasztalható, ezért válságfémnek is becézik.   

Mire ügyeljen az arany vásárlása esetén?

Nem mind arany, ami fénylik! Az egyik legfontosabb szabály, hogy kizárólag ellenőrzött helyről szabad vásárolnia, így beváltásakor megmenekül egy hatalmas csalódástól. A származási hely egyben a nemzetközi garanciát és a minőséget is jelenti, amit mindenhol elfogadnak.

Európán belül a legmagasabb kvalitásnak Svájc, illetve Ausztria örvend, „Good Delivery” minőségben.

Ön a Partner Bankon keresztül a legjobb minőségű arany befektetést érheti el Ausztriában. 999,9 finomságú, 24 karátos aranyat tudja megvásárolni, egyenesen a Münze Österreich-ből, ami a Ausztria vezető pénzverdéje.  

Az arany befektetés Ausztriában rendszeres megtakarításon és egyösszegű módozatban is elindítható.

Ez Linzben, a bank székhelyén külön az Ön nevére szóló széfben kerül megőrzésre, de bármikor kézbe is tudja venni, haza tudja hozatni, biztosított küldeményként.

Önnek ajánljuk az arany befektetést Ausztriában, ha:

  • magas szintű biztonságra és ellenőrizhető kibocsájtói háttérre vágyik arany vásárlásakor (999,9 finomságú, 24 karátos arany)
  • arany számlájára, online felületén keresztül napi 24 órában szeretne rálátni
  • széleskörű kockázatmegosztásban gondolkodik
  • védelmet szeretne befektetéseinek adni az inflációs hatásokkal szemben
  • már 50 grammtól szállítani szeretné aranyát 
  • már 2.500 eurótól szeretne aranyat vásárolni 
  • áfa- és adómentes befektetésre vágyik

Töltse le befektetési Aranyról szóló prospektusunkat!

Letöltés

Jogi megjegyzés: Az arany árát USD-ben tartják nyilván, ezért ez deviza kockázatot jelent. Az arany ára függ a piaci folyamatoktól. Ezen a prospektuson csak termékinformációk találhatóak, sem értékesítési ajánlatnak, sem pedig vásárlási felhívásnak, vagy befektetési ajánlatnak nem minősül.
A körültekintő elemzése ellenére a Partner Bank nem vállal felelősséget, vagy garanciát a feltüntetett adatok pontosságáért, vagy teljességéért. A pénzügyi szabályozások, törvények változhatnak, valamint fordítási és nyomdai hibák is előfodulhatnak. A terméktájékoztatót a Partner Bank AG készítette. A Partner Bank minden jogot fenntart magának a prospektus tartalmával kapcsolatban kivéve, ha a felhasználásukhoz írásos beleegyezést nem adott.

Hogyan tud még több információt beszerezni az osztrák fizikai arany vásárlásáról?

Költségek

Tudja meg, hogyan kerülheti el az értelmetlen, magas költségeket!

Tovább a költségekhez