HOGYAN VÉDJE MEGTAKARÍTÁSAIT AZ INFLÁCIÓTÓL?

Bármikor megnézhető online webinárium

Házhoz visszük a tudást!

LETÖLTHETŐ, ONLINE WEBINÁRIUM

Minden, amit az inflációról tudni érdemes 1,5 órában. A jegyvásárlást követően egy linket küldünk emailben, melyet 7 napig aktiválhat. Miután elindította az előadást bármikor újranézheti, ahányszor csak szeretné.

A nemcselekvés ára ma 10,7%. Számolja ki ez hány forintot jelent az Ön megtakarításaira vetítve!

Az előadás díja: 1946 Ft

Miért hasznos az Infláció Webinár?

Magyarországon jelenleg 10,7% az infláció (KSH 2022. május). Sőt! Akinek havi költései nagy részét az élelmiszervásárlás vagy az autótankolás teszi ki, még ennél is magasabb értéket tapasztalhat. A tendencia azt mutatja, hogy pénzromlás a közeljövőben sem áll meg. Ütemével a tempót se a bankbetét, se az állampapír nem tudja tartani, nemhogy a párnaciha. Ilyen piaci környezetben mit tehet az, akinek befektetése van, vagy tartós megtakarításban gondolkodik? A kérdés sajnos egy, de még két mondatban sem megválaszolható.

Egy átfogó előadás, hogy tisztán láthasson!

  • Mennyire kell tartós inflációra készülnie és milyen károkat okozhat a megtakarításaiban? – spoiler: nagyon és óriásit! De azért lesz még jócskán meglepetés…
  • Milyen befektetési eszközök védik az inflációtól és melyek – a közhiedelemmel ellentétben – egyáltalán nem?
  • Hogyan tud tartósan értékálló portfóliót kialakítani?
  • Inflációbiztos befektetési stratégiák a három leggyakoribb befektetői típusnak: biztonságot kereső, arany középutas, hozamvadász.

ELŐADÓK

TÁTRAI CSABA

vezető privátbankár

Köszönhetően átfogó tapasztalatának a nemzetközi tőke- és pénzpiacon, Csaba széles rálátással bír a befektetési piac rendellenességeire és rejtett lehetőségeire. Tanácsadói tevékenységének meghatározói a mély, szakmai tudáson, a globális tőkepiaci szemléleten és a kockázati kontrollon túl, az ügyfelekekkel kialakított bizalmi viszony.

HORVÁTH ATTILA

vezető privátbankár

Attila a vezető elemzői széket cserélte a független befektetési szakértő státuszra. A részvénytőzsdék, pénzpiacok és kötvények világába merülve felismerte, hogy a hazai befektetők elvárásait elsősorban a biztonság, a szolgáltatások átláthatósága és a személyes kapcsolattartás igénye határozzák meg.

Fejenként 15 év szakmai tapasztalattal és több, mint 1000 ügyféltárgyalással a hátuk a mögött foglalják össze a téma legfontosabb részeit. Hogy a jó hangulat is biztosítva legyen, az előadást moderálja:

MAGYAR ZOLTÁN

privát bankár, pénzügyi tanácsadó

A Pénz Beszél podcast műsorvezetője, rutinos pénzügyi tanácsadó és tréner, aki felteszi a habot a tortára. Gondoskodik róla, hogy a résztvevők ne csak hasznos tudást vigyenek haza, hanem jól is szórakozzanak az előadás alatt.

VÉDJE MEGTAKARÍTÁSAIT AZ INFLÁCIÓ KÁROS HATÁSAITÓL!

A nemcselekvés ára ma 10,7%. Számolja ki ez hány forintot jelent az Ön megtakarításaira vetítve!

Az előadás díja: 1946 Ft

INWESTMENTORS HUNGARY KFT.

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy u. 100.
Email cím: info@inwestmentors.hu