HOGYAN VÉDJE MEGTAKARÍTÁSAIT AZ INFLÁCIÓTÓL?

Bármikor megnézhető online webinárium

Házhoz visszük a tudást!

LETÖLTHETŐ, ONLINE WEBINÁRIUM

Minden, amit az inflációról tudni érdemes 1,5 órában. A jegyvásárlást követően egy linket küldünk emailben, melyet 7 napig aktiválhat. Miután elindította az előadást bármikor újranézheti, ahányszor csak szeretné.

A nemcselekvés ára ma 21,1%. Számolja ki ez hány forintot jelent az Ön megtakarításaira vetítve!

Az előadás MOST ingyenesen hozzáférhető!

Miért hasznos az Infláció Webinár?

Magyarországon jelenleg 21,1 az infláció (KSH 2022. október). Sőt! Akinek havi költései nagy részét az élelmiszervásárlás vagy az autótankolás teszi ki, még ennél is magasabb értéket tapasztalhat. A tendencia azt mutatja, hogy pénzromlás a közeljövőben sem áll meg. Ütemével a tempót se a bankbetét, se az állampapír nem tudja tartani, nemhogy a párnaciha. Ilyen piaci környezetben mit tehet az, akinek befektetése van, vagy tartós megtakarításban gondolkodik? A kérdés sajnos egy, de még két mondatban sem megválaszolható.

Egy átfogó előadás, hogy tisztán láthasson!

  • Mennyire kell tartós inflációra készülnie és milyen károkat okozhat a megtakarításaiban? – spoiler: nagyon és óriásit! De azért lesz még jócskán meglepetés…
  • Milyen befektetési eszközök védik az inflációtól és melyek – a közhiedelemmel ellentétben – egyáltalán nem?
  • Hogyan tud tartósan értékálló portfóliót kialakítani?
  • Inflációbiztos befektetési stratégiák a három leggyakoribb befektetői típusnak: biztonságot kereső, arany középutas, hozamvadász.

ELŐADÓK

TÁTRAI CSABA

vezető privátbankár

Köszönhetően átfogó tapasztalatának a nemzetközi tőke- és pénzpiacon, Csaba széles rálátással bír a befektetési piac rendellenességeire és rejtett lehetőségeire. Tanácsadói tevékenységének meghatározói a mély, szakmai tudáson, a globális tőkepiaci szemléleten és a kockázati kontrollon túl, az ügyfelekekkel kialakított bizalmi viszony.

HORVÁTH ATTILA

vezető privátbankár

Attila a vezető elemzői széket cserélte a független befektetési szakértő státuszra. A részvénytőzsdék, pénzpiacok és kötvények világába merülve felismerte, hogy a hazai befektetők elvárásait elsősorban a biztonság, a szolgáltatások átláthatósága és a személyes kapcsolattartás igénye határozzák meg.

Fejenként 15 év szakmai tapasztalattal és több, mint 1000 ügyféltárgyalással a hátuk a mögött foglalják össze a téma legfontosabb részeit. Hogy a jó hangulat is biztosítva legyen, az előadást moderálja:

MAGYAR ZOLTÁN

privát bankár, pénzügyi tanácsadó

A Pénz Beszél podcast műsorvezetője, rutinos pénzügyi tanácsadó és tréner, aki felteszi a habot a tortára. Gondoskodik róla, hogy a résztvevők ne csak hasznos tudást vigyenek haza, hanem jól is szórakozzanak az előadás alatt.

VÉDJE MEGTAKARÍTÁSAIT AZ INFLÁCIÓ KÁROS HATÁSAITÓL!

A nemcselekvés ára ma 21,1%. Számolja ki ez hány forintot jelent az Ön megtakarításaira vetítve!

Az előadás MOST ingyenesen hozzáférhető!

INWESTMENTORS HUNGARY KFT.

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy u. 100.
Email cím: info@inwestmentors.hu