TAKARÍTSON MEG FIZIKAI ARANYBAN, TARTÓSAN INFLÁCIÓ FELETTI HOZAMMAL!

Aranymegtakarítás extra szolgáltatásokkal az InwestMentors-tól

ÉRTÉKÁLLÓ
INFLÁCIÓKÖVETŐ
VÁLSÁGBIZTOS
HOSSZÚ TÁVON STABIL

ARANYMEGTAKARÍTÁS AZ INWESTMENTORSNÁL

LEGMAGASABBAN KVALIFIKÁLT FIZIKAI ARANY

 •  A világ fizikai arany előállításának 70%-a Ausztriából és Svájcból származik.
 • Ausztrián keresztül a legmagasabban kvalifikált, 999,9 Fine Gold, 24 karátos, „Good Delivery” minőséggaranciával ellátott fizikai arany hozzáférhető.
 • A kitermeléstől az értékesítésig az arany útja szigorú ellenőrzés mellett biztosított. A hamisítás vagy visszaélés lehetősége teljes mértékben kizárt.
 • Az InwestMentors mögött álló osztrák befektetési bank saját revizorral rendelkezik. Évente kétszer az Ernst & Joung könyvvizsgáló ellenőrzi teljes aranyállományát

KÉNYELMES ÉS RUGALMAS MEGTAKARÍTÁSI KONDÍCIÓK

 • Akár már havi 50 euró összegtől elindíthatja aranymegtakarítását.
 • Kezdeti összeg elhelyezése nem szükséges.
 • A megtakarítás ütemét szabadon változtathatja, szüneteltetheti, vagy igénye szerint növelheti.
 • Az aranymegtakarítás Ausztriában alanyi adómentes.
 • Folyamatos vásárlásokkal egyszerűen, kényelmesen biztosíthatja jövője biztonságát.

JELENTKEZZEN INGYENES ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTES KONZULTÁCIÓNKRA!

AZ ARANY ÁRFOLYAMA AZ ELMÚLT 5 ÉVBEN TÖBB MINT 56%-OT EMELKEDETT*

A kereslet iránta azonban továbbra is növekszik:

 • Tavaly a világ jegybankjai 50 éve nem látott ütemben vásároltak fizikai aranyat.
 • A több, mint 500 tonnának közel 15%-át az MNB vásárolta fel.
 • A World Gold Council becslése alapján a még kibányászható aranytartalékok csupán 30%-át teszik ki annak, amit eddig a felszínre hoztak.
 • Arany nélkül a technológiai ágazat is leállna! Az okostelefonok, laptopok, tabletek, processzorok gyártásához nélkülözhetetlen alapanyag.
Az arany unciánkénti árának alakulása (HUF)

* Az arany nagy árfolyammozgásokra képes, ezért tartása a megfelelő kockázatvállalás mellett és hosszútávra javasolt.

„Szeretek minden információt részletesen megvizsgálni mielőtt döntök egy befektetés mellett. Köszönöm Önnek, hogy kitartóan válaszolt az összes felmerülő kérdésemre. Az Önök szolgáltatásait ismerőseimnek is tudom ajánlani.”
G. Péter
38 éves Programozó

„Megnyugtató a számomra, hogy a szerződések mind magyar nyelven érhetőek el és a banknál is van magyar kapcsolattartó. A befektetésemet még csak 9 hónapja indítottam el, de már most érzem a színvonalbeli javulást a korábbi tapasztalataimhoz képest. Köszönöm, hogy nem hagyott magamra és rendszeresen elérem Önt.”
dr N. Klára
63 éves Ügyvéd

„Fontos számomra, hogy egy befektetéssel akár már rövid távon is hozamot érjek el és úgy osszák fel a portfóliómat, hogy az átlagnál kevésbé ingadozzon. Örülök, hogy sikerült összeállítani ezeket az elemeket és az InwestMentorson keresztül végre valóban elértem a globális pénzpiacot.”
R. Zoltán
53 éves Ügyvezető Igazgató

Gyakran feltett kérdések

Mi fog történni miután jelentkeztem konzultációra?

Munkatársunk felkeresi Önt telefonon egy személyes vagy online találkozó időpontjának egyeztetése céljából. A találkozón meghallgatjuk elképzeléseit, felmérjük igényeit a tervezett aranymegtakarításával kapcsolatban. A kapott információk alapján pedig részletes, személyre szabott ajánlatot készítünk.

Hol tárolhatom a megvásárolt fizikai aranyat?

Eldöntheti, hogy Linzben, az Ön nevén, a bank biztonságos trezorjában kívánja őrizni aranymegtakarításait, vagy hazaszállíttatja. Előbbi esetén a tárolási időt szabadon választhatja, de bármikor kézhez veheti fizikai aranyát, vagy az aktuális árfolyamon euróra válthatja. A kinti tárolás és a hazaszállítás költségei eltérőek.

Mi biztosítja Ausztriában indított megtakarításaimat?

Ausztriát Európa egyik legbiztonságosabb, AA minősítésű pénzügyi környezete jellemzi. EU-s állampolgárként, a magyarok ugyanazt a magas színvonalat, jogköröket és biztonságot élvezhetik, mint osztrák szomszédjaink. Befektetéseiket az osztrák betétbiztosítási alap 100.000 euróig biztosítja.

Milyen adó terheli az InwestMentorsnál elindított fizikai aranymegtakarításokat?

Az aranybefektetés Ausztriában alanyi adómentes. Tekintve, hogy az InwestMentors a linzi székhelyű Partner Bank magyarországi képviselője, az adómentesség a nálunk indított fizikai aranymegtakarításokra is kiterjed.

Jelent-e problémát, ha nem beszélek németül?

A teljes folyamat során magyar nyelvű ügyintézésben fog részesülni és magyar nyelvű szerződést fog aláírni. Szerződése teljes időtartama alatt támogatják Önt mély, átfogó szakmai tudásukkal. Szolgáltatásaink az etikus tanácsadás, a stabilitás és az átláthatóság mentén alakítottuk ki.

Hogyan tudom nyomon követni megtakarításaim aktuális egyenlegét?

Szerződött ügyfeleink kényelmesen, otthonról nyomon követhetik megtakarításaik egyenlegét magyar nyelvű online felületen, vagy intézhetik a megtakarításukhoz kapcsolódó esetleges módosításokat.  Rendszeres e-mail tájékoztatást kapnak szerződésükhöz kötődő aktualitásokról, új lehetőségekről. Kérdés esetén tanácsadóink hétköznapokon a banki nyitvatartási időn túl, 8:00-20:00 között rendelkezésükre állnak.

ARANYMEGTAKARÍTÁS AUSZTRIÁBAN.
A BIZTOS DÖNTÉS!

Az arany mindig is fedezet volt a szélsőséges és előre nem látható események ellen. Az arany eddig túlélt minden válságot, és bebizonyította, hogy ellenáll a történelem eddigi minden kihívásának. Az arany árfolyamát soha nem lehetett manipulálni, hiszen értékét önmaga határozza meg!
Kérjen személyre szabott ajánlatot privát bankárunktól MOST!

ARANYMEGTAKARÍTÁS TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN


Fizikai aranymegtakarítás privátbanki szolgáltatás keretében Magyarországon csak az InwestMentorsnál elérhető. „AA” Bisnode minősítésű, megbízható vállalkozásként, az általunk nyújtott szolgáltatást az etikus tanácsadás, a stabilitás és az átláthatóság mentén alakítottuk ki. Személyre szabott konzultáció során ügyfeleinkkel közösen kialakítjuk az igényeikhez leginkább illő megtakarítási formát, és szoros kapcsolatot ápolunk velük a teljes futamidő alatt magyar nyelven, magyar szerződésekkel.

 INWESTMENTORS HUNGARY KFT.

Székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 83-85. földszint 9. ajtó
Email cím: info@inwestmentors.hu