Így profitáljon az elektromos autók terjedéséből,

Osztrák állami garanciával!

Az e-mobilitás terjedése megállíthatatlan, a kérdés csupán az, hogy Ön kihasználja-e ezt a trendet

Figyelemmel követi a legújabb technológiák terjedését?
Környezettudatos embernek tartja magát?
Elege van a 0% kamatból és a silány befektetési termékekből?

Ugyanarról beszélünk!

Az innováció utat tör!

Nem kérdés, hogy éppen a legújabb technológiai forradalom közepén vagyunk. Életünk minden területére betört a technológia. Az elektromos autók megállíthatatlan terjedése erre az egyik legjobb példa.

Fel se kell állnia otthon a számítógépe elől, máris elárasztják a legújabb e autó modellek, a fejlesztésekről szóló cikkek és videók. Ha kilép az utcára, ezeket élőben is megcsodálhatja.
Az autógyárak milliókat kaszálnak az elektromos autók növekvő népszerűségéből. Nem csoda tehát, hogy az érintett cégek részvényárfolyamai akár több 100%-ot is emelkedtek az elmúlt években.

Kiszámolta már, hogy ez idő alatt mekkora hozamot ért el?

Semmi baj! Ez a kiindulási pont.

Mindent Osztrák privát bankunk intéz.

Már több mint 11.000 magyar ügyfél ajánlásával

De komolyan, eddig ez miért nem jutott senki eszébe?

Az Osztrák Partner Bank a befektetési piacon elsőként indította útjára e-Mobolity vagyonkezelést, hogy egyszerre részesülj az iparág vezető szereplőinek sikeréből.

Vagyonkezelésünket 3 pillérre építettük

Kimagasló hozam potenciál

Végre olyan eredményt érhet el, amivel elégedett lehet és segítenek céljai elérésében. A portfólió 5 éves teljesítménye:

230,30%

A részletekért kattinson ide!

Szakértői háttér

Felejtse el a megszokott banki kiszolgálást. A vagyonkezelés bemutatásától, a rendszeres tájékoztatáson át, a futamidő végéig mindent Osztrák privát bankunk intéz.

A részletekért kattinson ide!

Biztonság

Befektetését Osztrák állami garancia védi, 100.000 euróig. AAA bankrendszer a garancia, hogy többé ne kelljen szorongással gondolnia pénzére. Már több mint 11.000 magyar ügyfél ajánlásával.

A részletekért kattinson ide!

Ezen szimulált teljesítményértékek a felsorolt részvények és ETF-ek bruttó értékfejlődését mutatják. Az összesített teljesítmény a Menedzsment díj figyelembevételével, azonban további díjak, költségek és adók figyelembevétele nélküli kalkuláció, ez utóbbiak a hozamra csökkentő hatással lehetnek. A múltbéli értékfejlődés nem tekinthető megbízható indikátornak a jövőbeli értékfejlődésekre vetítve.

Ennyire még sohasem volt egyszerű egy technológiai forradalomból profitálnia!

Az Osztrák Partner Bank professzionális szakemberekkel dolgozik. Az ő feladatuk, hogy az általános piaci környezet ellenére profitmaximalizálást érjenek el az Ón számára. Független értékpapír szolgáltatóként a piaci átlaghoz képest korlátlanul és sokkal olcsóbban tudjuk a részvényeket megvásárolni és ezt a kedvezményt nem megtartjuk, hanem átadjuk Önnek.

Ha a jelenlegi portfólió részvényeit elkezdené külön-külön megvásárolni a piacról, akkor legalább 3x drágábban tudná ezt megtenni. Ráadásul fele ekkora eredményt se érne el.

RÉSZLETEK

“Egy kísérletet tettem, és eddig nem csalódtam nagyot. Összeségében pozitív a tapasztalatom, hiszen a portfólióm értéke nő, nem utolsó sorban aktív segítséget kaptam az adózási kérdéseim megoldásában.”

Jászai GyulaBudapest

“Kapcsolatom a InwestMentors-al kialakulóban van. Tetszik a személyes kapcsolattartás módja, korrekt az ügyintézés mente. Korábban tapasztalat negatív tapasztalataim a InwestMentors-al összefüggésben nem ismétlődtek meg.”

Kiss LászlóKerepes

“Hát megnéztem. Hát nem hittem a szememnek. Hát újra megnéztem. Tetszett. Nagggyon:) Tegnapról ma reggelre is felkúsztunk picit “

Egressy GabriellaÉrd

“Igen, figyelem minden nap. Nagyon jó félévünk és remélem évünk lesz. Látva eddigi sikereinket, ezért is döntöttem a céges befektetések mellett is. “

Újvári ZoltánBudapest

Tartsa a pénzét világmárkákban!

Most megosztunk Önnel néhány száraz tényt az e-mobilitásban rejlő potenciálról, amitől őrültségnek fogja tartani, ha valaki nem vesz róla tudomást:

  • Ebben az évben eddig 37,6%-kal nőtt az eladott elektromos autók száma a világban.
  • Csak idén 600 új töltőállomást telepítenek Magyarországra
  • 2023-ra legalább 52.000 hibrid, vagy tisztán elektromos meghajtású autó fog futni a hazai utakon.
  • Az elektromos autók legnagyobb piaca KínaJövőre az országban minden 10. legyártott autónak, míg 2025-re minden 5. újonnan eladott autónak, elektromos meghajtással kell rendelkeznie.
  • 2025-re már évi 7 millió új elektromos autót fognak értékesíteni a világon.
  • 2040-re a forgalomban lévő elektromos autók száma elérheti az 570 milliódarabszámot.

Szabaduljon ki a 0% kamat fogságából és beszéljünk a pontos igényeiről!

Van még kérdés?

Minden autógyár gőzerővel azon dolgozik, hogy övé legyen a piacvezető pozíció. Az ifjú titánok nagyon erősek. Ezek a cégek méltó versenytársai a legnagyobb autógyártóknak.

Az elektromos autógyártás rengeteg új iparágat és technológiát rántott magával, amelyek kihagyhatatlan lehetőséget jelentenek a számodra.

Nem muszáj, hogy 10-20 millió forintja legyen egy ilyen autó megvásárlásához. Ennek az összegnek a töredéke is elég, hogy vagyonkezelésünkön keresztül Ön is részesüljön az elektromos autó piac legjobb cégeinek növekvő eredményéből és versenyéből.