Munkatársaink

Kéri Annamária

Privát bankár

„Price is what you pay. Value is what you get!” (Warren Buffet)

Pályafutásomat a pénzügyi szektorban több mint 5 évvel ezelőtt kezdtem Magyarország egyik legismertebb, zárt rendszerben működő pénzügyi képviselőjénél. Ahogy szélesedett az ügyfélköröm, azzal párhuzamosan nőttek az ügyféligények, így gyorsan felvérteztem magam a hitelezés, a biztosítás és a befektetés tudásával. Az eltöltött idő során rengeteget tanultam a biztosítási termékek fontosságáról, a befektetési alapok működéséről, a tőkepiac alkotóelemeiről.
Hiszek abban, hogy az életünkben semmi sem történik a véletlennek köszönhetően, mindennek oka van. Abban az időben mikor a tőkepiaccal ismerkedni kezdtem, egyre több ismerősöm keresett meg, hogy értékálló, devizaalapú befektetési forma érdekelné őket. Ekkor találkoztam az Inwestmentors Hungary Kft. vezetőivel, Tátrai Csabával és Horváth Attilával, akiktől gondolkodás nélkül elfogadtam a felajánlott pozíciót. Privát Bankárként itt az Inwestmentors Hungary Kft-nél olyan biztonságos, kiegyensúlyozott és megbízható portfóliók kialakításával foglalkozom, amelyek kidolgozása és koordinálása mellett mind én, mind pedig ügyfeleim nyugodtan és békésen élhetik mindennapjaikat.
Legyen szó akár egyösszegű, akár rendszeres havi megtakarításról, az azonnali elérhetőséget és elvárt hozamot szem előtt tartva alakítom ki leendő ügyfeleim portfólióját egy személyes találkozót követően. Célom, egy olyan, közép vagy hosszú távú, értékálló szakmai kapcsolat kialakítása a befektetőkkel, mely akár generációkon keresztül is működik. Mindezt egy olyan osztrák pénzügyi intézet, a linzi székhelyű Partner Bank kötelékében, akik a prémium kategóriát képviselik a tőkepiac európai palettáján!

Fő profilom:
· TBSZ számla
· vagyonkezelés indítása
· rendszeres havi megtakarítás
· egyösszegű befektetés indítása
· fizikai arany megtakarítási és egyösszegű formában

Felveszem a kapcsolatot